Csütörtök, 2020-05-28, 4:10 AM
Üdvözöllek Vendég

Igen...       Neked...      Hogy jó kedved legyen !!!       És BAMBÁN VIGYOROGJ!:~)
Információk a honlapról


Jogi Nyilatkozat : A honlap ingyenesen létrehozott honlap! (készítve hobbi céljából) Tartalma :  Saját készítésű képek (web hátterek); Ingyen beágyazásra, megosztásra felajánlott tartalmak gyűjteménye (Widgetek, Videók, Rádiók, Háttérképek, TV-k.);  Pénzért szerzett, vásárolt, lopott tartalmakat nem helyeztem el az oldalon. Jobb gomb védelem nincs beállítva a Kecsuolon! Fogd és vidd alapon tölts le bármit, de ne egy egész gyűjteményt, vagy oldalt egyszerre, ellopva több órai, esetleg több napi munkámat:) A kecsuolon elhelyezett tartalom mindenki számára ingyenesen használható, nézhető, hallgatható, letölthető stb... Ha szabálytalanságot,  hibát észlelsz, kérlek értesíts : ide kattintva! Az oldalon +18 - as tartalom nincs, ha a "csajos háttérképek esetében" találsz olyan képet ami szerinted felnőtt tartalom, kérlek jelezd : ide kattintva!  A "Hírek" oldalon található információk más portálokról származnak! Kellemes időtöltést a Kecsuolon! Érezd jól magad, térj vissza máskor is!  Ha helyesírási hibát találnál és van egy fél perced számomra : ide kattintva! értesíthetsz, KÖSZI:)))

 2011.06.30.      HI! Bloggerről jöttem:)

          Régóta -kb. másfél éve- bloggeren működtetem az oldalamat a kecsuolt. Megtetszett az uCoz! Lehet hogy költözök ide? Tetszik a "modulok, lehetőségek tárháza" Fórum, sablonok, stb... és még jó ég tudja mi van itt, remélem hamar kiismerem a honlapszerkesztőt! Ismeretlenebb, bonyolultabb számomra, de nem csoda, ez most új, és több a lehetőség. Lássuk a medvét:) Ha kiismerem, mielőtt felhúzna:) nagy eséllyel maradok!

Terveim : teljes kecsuol és kecsuolgold átköltöztetése, és természetesen az aktuális új ötleteim megvalósítása amennyiben...:)

Eddigi "dolgaim" a kecsuolon : képek, saját szerkesztésű képek, (főleg web hátterek)  háttér képek, "ART", a honlapon rádió, web szerkesztés - bár itt és most nagyon kezdő vagyok - webkellékek, ja és néhány játék a kisfiamnak, aki szigorúan!!! Napi fél órát játszhat. stb...

Ebből gondolom látszik, amolyan hobbi honlapos honlapja van itt kérem kialakulóban.


2011.07.01.     Lassan már oszlik a köd:)

Lassan már oszlik a köd, az Ucoz-honlaoszerkesztő titkos világában. Tetszik, már nem húz fel:) maradok!!! Napi két - három óra munkával - ami már egyre könnyebb - már egész szépen állok. (azt hiszem :) Thank you Ucoz!


2011.07.11. Húúú:) Ez nagy munka volt. De most kész!!! Természetesen már csak fejlesztgetések, új ötletek jönnek... Vélemény : ez űber jó!!!  Thank you uCoz!.

,

Keresés
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

Barátaink:
 • Honlap létrehozása
 • Ingyenes online játékok
 • Az Ön Munkaasztala
 • Oktató videók
 • uCoz Rajongók Oldala

 • PageRank ikon ingyen

   

  Google Pagerank mérés, keresooptimalizálás

   

   Page Ranking Tool

  Free counters
  free counters

   2011.11.28-án kihelyezett statisztika : Országonkénti látogatók száma.

  látogató számláló

  Ingyen linkgyűjtemény

  Linkkatalógus
  Ingyenes linkkatalógus

  free counters
  Free counters


  Friss hírek, napi hírek hungary!
  Copyright MyCorp © 2020 |