Kedd, 2020-02-18, 8:15 PM
Üdvözöllek Vendég

Igen...       Neked...      Hogy jó kedved legyen !!!       És BAMBÁN VIGYOROGJ!:~)
roKKKer - P. Mobil

Piramis, free mp3, online zenehallgatás ingyenKOMMENT from YOUTUBE:)))

"baszott jo..10 eves koromban voltam eloszor mobil koncerten 1981 ben azt mondtam otthon konyvatrba megyunk..50 forint volt a jegy...mire haz ertem nem volt hangom masnap egyest kaptam enekbol amikor ezt enekeltem szuloket behivtak...be voltam szarva de mai naoig legszebb emlekeim koze tarozik...Szalontai Zsolt Manya Zsolt es en...de szep volt...shitt"

KOMMENT from YOUTUBE:)))

"1979 Miskolc lenkei vasutas müvház......12.50es almus, gázálarctáska.....20 ft-os zsuga....aki sjna lemaradt sosem tudhatja....igy 30 év utám is látom a haveromat, aki Mk 25os magnóval próbálta felvenni a koncertet :)) ebben a korszakban élni kellett.örülök, hogy élőben hallgathattam őket"

Schuster Lóránt – aki mindvégig megtestesítette a P. Mobil szellemiségét – 1968-ban csatlakozott első zenekarához, a Hausbyrdshöz, aminek utódjaként 1969-ben Gesarol néven hozott össze egy újabb társaságot, s – ahogy magukat nevezték – „a rovarhalál zenészei” már nevükkel is kisebbfajta botrányt kavartak. A P. Mobil koncertek voltak az elsők Magyarországon, ahol „csápolt” a közönség. A későbbi koncerteknek pedig szinte kötelező elemévé vált a rajongók követelő buzdítása: „A Hajsza, a Gálya, a Főnix éjszakája...”

 

1973 áprilisában rövid közlemény tudatta az Esti Hírlapban, hogy a Gesarol együttes a jövőben P. Mobil (Perpetuum Mobile) néven lép fel, és az új zenekar bemutatkozó koncertjét 1973. május elsején tartja a Budai Ifjúsági Parkban. A P. Mobil – Póta András (dob), Schuster Lóránt, Bencsik Sándor (gitár), Huszár Györgyi (ének), Losó László (basszusgitár, ének), Serényi Miklós (ének) – igazi debütálására azonban a miskolci popfesztiválon került sor, ahol a slágervonal és a progresszív rock képviselői között egyedüliként játszottak hard rockot.

Itt egy egyszerűsített diszkográfia olvasható, a teljes listát és a részletes információkat lásd: P. Mobil-diszkográfia.
 

 

 

 


 

 

 


 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  


 

 Keresés
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

Barátaink:
 • Honlap létrehozása
 • Ingyenes online játékok
 • Az Ön Munkaasztala
 • Oktató videók
 • uCoz Rajongók Oldala

 • PageRank ikon ingyen

   

  Google Pagerank mérés, keresooptimalizálás

   

   Page Ranking Tool

  Free counters
  free counters

   2011.11.28-án kihelyezett statisztika : Országonkénti látogatók száma.

  látogató számláló

  Ingyen linkgyűjtemény

  Linkkatalógus
  Ingyenes linkkatalógus

  free counters
  Free counters


  Friss hírek, napi hírek hungary!
  Copyright MyCorp © 2020 |